NTEK
NTEK

NTEK

Udtalelse fra NTEK

Vi undersøgte mulighederne med flere udbydere og valget faldt på Brian, da vi ønskede en tæt samarbejdspartner, som kunne ligge energi i at forstå vores virksomhed.

Vi besluttede også at starte forfra med grafisk design og udvikling af en ny hjemmeside, og fra start udviste Brian kreativitet og skabte et professionelt og tiltalende udtryk, som vi synes passede til vores identitet.

Ligeledes blev der stillet krav til os som virksomhed, så vi kendte kriterierne for at have og opretholde en professionel hjemmeside med gode billeder og opdaterede cases.

Oplevelsen og resultatet har oversteget vores forventninger.

Vores Google Ads kampagner har fået en kickstart, hvor vi efter optimering begynder at kunne se resultater på vores leads og klikrate.

Vi har løbende overvågning og justering af kampagner og fornemmer at selv, at Brian hepper med fra sidelinjen.

SEO optimeringen føler vi bliver udført med omhu og siden vi lancerede vores nye hjemmeside, oplever vi en markant stigning i vores placeringer på søgemaskinerne. Det har ført til mere trafik og flere kundehenvendelser, hvilket vi tilskriver arbejdet omkring vores digitale medier.

Trust Google Facebook

Stella Bitsch, Salg- og Marketingskoordinator, NTEK ApS

Stella Bitsch Rasmussen

Vi er utrolig tilfredse med arbejdet, der er blevet udført af vores webudvikler og kan varmt anbefale et samarbejde med Brian.

Stella Bitsch, Salg- og Marketingskoordinator, NTEK ApS

Stjerne anmeldelse fra NTEK:
Stella Bitsch Rasmussen NTEK

NTEK fik lavet

Hosting / SSL

SEO

Grafiskdesign

Google Ads

Tracking

Kraftig vækst i trafik

0%
stigning i antal af konverteringer
0%
placeringer opnået på søgeord
0+
månedlige besøgende